.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
شرط هاشمی برای حضور در انتخابات

 آیت‌الله اكبر هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی، دغدغه‌ها و نگرانی‌های دلسوزان و نخبگان كشور را به حق خواند و به تشریح زمینه‌های ایجاد نگرانی‌ها پرداخت.
 
شرط هاشمی برای حضور در انتخابات
  
به گزارش شمال نیوز به نقل از فارس ، وی تصریح كرد: انقلاب اسلامی ایران با آرزو و آرمان الگوشدن و پیاده‌سازی معارف پیشرو و بشردوستانه اسلام و مكتب اهل بیت (ع) ایجاد و به پیروزی رسید و مردم با اطمینان از آبادانی كشور و نداشتن دغدغه مادی و اقتصادی، آخرت و اعتقادات دینی خود را به دست علما و روحانیت مبارز و انقلابی سپردند تا دین و دنیایشان سرآمد، نمونه و موجب غبطه بشر امروزی گردد.

عضو مجلس خبرگان رهبری برخی جریانات مشكوك و افراطی را متخصص تخریب دستاوردهای سه دهه گذشته نظام اسلامی خواند و افزود: عجیب این است كه بعضی از شخصیت‌ها، اعم از روحانی و غیر روحانی، خام این جریان و تفكر شدند و آنچنان مورد حمایت قرار دادند كه اكنون به‌رغم فهم اشتباهات گذشته، روی بازگشت و اعتراف به خطا و اشتباه را ندارند و خلاف میل قلبی و عقلی خود دست از حمایت از این بلیه برنمی‌دارند.

هاشمی رفسنجانی با بیان اینكه شجاعت و شهامت اعتراف به اشتباه نعمت بزرگ خداوند است، تصریح كرد: برخی در توجیه خطا و اشتباه خود به جایی رسیده‌اند كه نعوذبالله جریان «معاذ» صدر اسلام را درباره خطاپذیری و اشتباه رسول گرامی اسلام مثال می‌آورند.

وی، ولایت فقیه را ستون خیمه نظام جمهوری اسلامی خواند و حفظ اعتبار و عظمت آن را ضرورت كشور دانست و افزود: خطر اصلی این است كه جریانی انحرافی تلاش دارد معضلات و ناكارآمدی‌هایی را كه خود باعث و علت آن بوده است، موذیانه از پذیرش مسئولیت تخریب‌ها و ضایع‌شدن اعتماد مردم شانه خالی كند و جاخالی بدهد.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به مباحث مربوط به شكل‌گیری قانون اساسی جمهوری اسلام ایران اشاره كرد و گفت: از ابتدای انقلاب هم غیر از «نظام جمهوری اسلامی» به شیوه دیگری نمی‌شد كشور را اداره كرد.

هاشمی رفسنجانی افزود: اكثریت قریب به اتفاق مردم ایران مسلمان و محبّ اهل بیت (ع) هستند و همین مردمی كه برای كوچك‌ترین امور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود از روحانیت و علما استمزاج می‌كردند و می‌كنند، چگونه پذیرای سیستم حكومتی غیر از جمهوری اسلامی و ولایت فقیه می‌شوند؟

وی در ادامه و در پاسخ به پرسش یكی از حاضران پیرامون مطرح شدن مجدد بحث «انتخاب ریاست جمهور به روش پارلمانی» به مخالفت صریح رهبر معظم انقلاب در موارد گوناگون اشاره كرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: ایشان چه در كرمانشاه و چه در دیدار اخیر با خبرگان رهبری، مثال «سیستم پارلمانی» را به عنوان نمونه‌ای از بن‌بست‌ناپذیری نظام و قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان كردند و خود ایشان هم موافق تضعیف بعد جمهوریت نظام نیستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری به مباحث بازنگری قانون اساسی در این زمینه اشاره كرد و افزود: در همان زمان هم بسیاری از خبرگان ملت، پارلمانی شدن نظام را مخالف با بعد جمهوریت می‌دانستند، چرا كه از الزامات پذیرش نظام پارلمانی، تغییر بُعد جمهوریت نظام است كه این امر در هیچ دوره‌ای مورد موافقت قرار نگرفته است.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش و در پی درخواست‌های مكرر حاضران مبنی بر حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری، این امر را مستلزم وجود توان و نیرو دانست.

وی خاطنشان كرد: اگر شرایط حضور همه سلایق، شخصیت‌ها و دوستداران و وفادارن به نظام اسلامی فراهم شود، شخصیت‌های خوشفكر، باتجربه و دارای پایگاه اجتماعی خوب برای حضور در صحنه وجود دارند و من هم تا حد توان به تحقق این امر كمك خواهم كرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأكید بر اینكه باید زمینه مساعد برای گفتگو میان گروه‌ها و جریانات مختلف نظام را برای رسیدن به همدلی و هماهنگی بیشتر فراهم كرد، گفت: شخصیت‌های باتجربه و دلسوز كشور می‌توانند در نزدیك كردن سلایق گوناگون به هم و ایجاد شرایط حضور همدلانه و رفع اختلافات و سوءتفاهم‌ها نقش مؤثری ایفا كنند.

در ابتدای این دیدار، علی عسگری، سیدرضا اكرمی، ساداتیان، علی عباسپور، نوروززاده، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، سادات‌موسوی، نریمان، محمدحسن غفوری فرد و برخی دیگر از حاضران در جلسه، طی سخنانی محورهای زیر را بیان كردند:


- نگرانی از عمومی و تبلیغاتی شدن بحث «نظام پارلمانی» و نادیده گرفتن بعد جمهوریت نظام

- نگرانی از انتقال تقابل و اختلاف میان گروه‌ها به قوای كشور

- سوءاستفاده دشمنان خارجی از اختلاف میان قوای سه‌گانه، مردم و گروه‌ها

- درخواست و استقبال مردم، گروه‌ها و شخصیت‌های كشور از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای حضور در عرصه انتخابات

- آسیب‌دیدن سرمایه اجتماعی كشور و وارد شدن صدمه به اعتقادات و اخلاقیات جامعه

- گره‌گشایی از مشكلات و معضلات، نیاز به شخصیتی قوی، باتجربه و فراجناحی دارد

- نگاه آیت‌الله هاشمی به انتخابات و شرایط كشور، نگاه «برخاستن به موقع سیاستمدار از سر میز نیست»، بلكه او، انقلاب و نظام را همچون فرزند خود می‌داند و احساس مسئولیت می‌كند

- نقش بزرگان نظام، فراهم‌سازی شرایط مناسب و رقابتی قبل از انتخابات كه ازخود انتخابات مهم است، می‌باشد

- تمركز دشمنان كشور بر مثلث ناامیدی نخبگان، ضعف كارآمدی اقتصادی و نارضایتی مردم قرار گرفته است

- راهكار عبور از مشكلات به میدان آوردن نخبگان و دلسوزان، مردم و كارآمدی اقتصادی است

- لزوم در پیش گرفتن سیاست خارجی مدبرانه براساس سه اصل عزت، حكمت و مصلحت و پرهیز از جنجال‌آفرینی

- وجود سردرگمی در مردم و مسئولان در مسائل اقتصادی و عدم امنیت و چشم‌انداز روشن در این زمینه

- نگرانی مراجع معظم تقلید در داخل و خارج از كشور از تشدید اختلافات و افزایش تورم و گرانی

- لزوم ایجاد نشاط و امید در میان ملت و به خصوص جوانان و دانشجویان

- خطر به سخره گرفته شدن اعتقادات و مهدویت و رجعت...

- حمله جریان خاص به ولایت فقیه به عنوان تیرك خیمه انقلاب با جاخالی دادن مسئولان ذیربط.
 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.265 seconds.